Skapa ett trendigt badrum inspirerat av det allra senaste

Att skapa ett snyggt och modernt badrum behöver inte vara dyrt. Med rätt inspiration, val av material och design så kan du skapa ett badrum som känns trendigt och samtidigt skapar en skön trivsel.

Populära designtrender

Inredning med naturmaterial är en starkt växande trend och inkluderar trä, sten, och marmor. Dessa material skapar en harmonisk och jordnära känsla tillsammans med dova mysiga färger.

  • Mörka färger

Vill du vara säker på att få till ett professionellt resultat ska du rådgöra med någon av de ledande inom badrumsrenovering i Göteborg som har koll på fackmannamässiga regler och rådande trender. En mix av mörka färger och kontraster är populärt. Mörkblå eller svarta väggar och plattor skapar ett lyxigt och dramatiskt intryck. Komplettera de mörka väggarna med ljusa möbler för att skapa kontraster. Såsom exempelvis vita handfat och skåp. Mörka färger tar över badrummen, särskilt för väggar och inredning. Färger som svart, mörkgrå, marinblå och mörkgrön skapar en lyxig och dramatisk atmosfär.

  • Geometriska mönster

En annan stor trend just nu är att använda geometriska mönster i kakel, handdukar eller badrumsmattor. Det ger en känsla av dynamik och modern stil.

  • Organiska former och material

Organiska former och rundade hörn på möbler ger en mjukare och elegantare stil. Naturen är en stor inspirationskälla i dagens inredning, särskilt i badrummet. Organiska former och naturmaterial som trä, sten och bambu ger en avslappnande atmosfär och en lyxig känsla av spa.

Nya och innovativa produkter

Blanda in smarta lösningar i ditt badrum som digitala duschar och speglar med inbyggd belysning. Nya innovativa produkter kommer att förbättra funktionen i ditt badrum och samtidigt skapa en modern stil.

  • Smarta speglar

Smarta speglar har blivit populära och erbjuder funktioner som inbyggd belysning, värmare och anslutning till musik och videostreaming.

  • Duschpaneler

Duschpaneler ger förbättrad vattenstråle och inbyggd massage. Det kan förvandla en duschupplevelse till en riktig hemmaspa.

Ekonomivänliga tips för att skapa ett trendigt badrum

  1. Måla om väggarna – Ett snabbt och enkelt sätt att förnya ditt badrum! Genom att använda en ny färg som passar den trend du vill uppnå kan du skapa en helt ny stil för en låg kostnad.
  2. Återanvänd och förnya – Innan du går ut och köper nya möbler, se över vad du redan har och fundera på om det går att förnya eller återanvända för att skapa den stil du önskar. Du kan till exempel slipa och måla om befintliga skåp eller byta ut beslag och knoppar för en fräschare känsla.
  3. Personliga detaljer – Att lägga till personliga detaljer i ditt badrum, såsom konst och prydnadsföremål, kan hjälpa till att skapa en ombonad och trendig inredning. Välj objekt som reflekterar din personlighet eller passar in i befintligt färgschema och struktur.