Fasadkonsulterna som kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik

Står du inför ett byggprojekt eller kanske en fasadrenovering? Ett gott råd är att ta råd och vägledning från expertisen under byggets gång.

Ta råd av expertisen

Det är alltid en god idé att ha löpande kontakt med experter vid ett byggnadsprojekt. Klicka in här och ta kontakt för att få råd från våra fasadkonsulter. De är specialister och sitter med ett genuint kunnande angående alla olika typer av så väl fasad som tak. Här får du expertråd hela vägen och du kan vara trygg i att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Det finns flera orsaker till att ett arbete inte utförs på rätt sätt som till exempel slarv eller okunskap. Se därför till det blir rätt från början – då slipper du så väl frustration, problem och stora kostnader för att rätta till allt i efterhand.
Du kan välja mellan att få råd och vägledning under hela byggprojektet eller bara under vissa utvalda delar av det. Du väljer det alternativ som passar just dig allra bäst.

Oavsett hur mycket råd som du behöver, kan du vara helt trygg med att här får du hjälp av experter som alla har en teoretisk kunskap kombinerat med en genuin erfarenhet. En kombination som ger det bästa resultatet.

Genuint intresse för det gedigna hantverket
När du väljer en plåtkonsult vars kompetens bottnar i ett djupt och äkta intresse för hantverket och som värnar om så väl gamla traditioner samtidigt som de använder sig av den senaste tekniken kan du vara säker på att du får den bästa vägledningen.
Den känsligaste punkten är vanligtvis just precis där olika material möts och där är plåten ofta en viktig detalj.
De hjälper dig med konsultationer och besiktningar för alla typer av hus och byggnader. En kulturhistorisk byggnad med flera hundra år på nacken eller en modern arkitektritad fastighet gör ingen skillnad.