Sminkbord ikea

Skapa ett eget toalettbord med stor spegel – IKEA

Med ett sminkbord utanför badrummet slipper du trafikstockningen när alla ska borsta tänderna och kan sminka dig i lugn och ro. Lägg till en skön stol eller …

Ditt skrivbord kan användas till mycket – det kan vara arbetsplats eller pysselplats, eller så kan det bli ditt eget toalettbord. Du behöver bara hänga en spegel NISSEDAL ovanför, med en LED-vägglampa på vardera sidan. Då får du en klassisk professionell sminkspegel tack vare den mjuka bländfria belysningen.Spegeln NISSEDAL är stor och fyrkantig, vilket gör den perfekt för toalettbordet. Den har en tidlös design med vita kanter av träfiberskiva och passar i både vardagsrum, hall och badrum. Den är testad och godkänd för användning i badrum, vilket innebär att materialen tål en fuktig miljö i många år framöver.

Sminkbord & toalettbord – Din egna stylingzon – IKEA

Sminkbord & toalettbord – Din egna stylingzon – IKEA

IKEA BRIMNES Sminkbord i vitt, 70 x 42 cm) : Amazon.se: Hem & kök.

Ett sminkbord kan vara till stor hjälp för att få till de där sista detaljerna. Här ryms ditt smink och dina smycken samtidigt som du får en spegel så att du ser vad du gör. Och även om våra toalettbord inte kan hjälpa dig välja vilken klocka du ska ha, finns de i alla fall i olika stilar som kan matcha alla uttryck.

MALM Toalettbord, vit, 120×41 cm – IKEA

MALM Toalettbord, vit, 120×41 cm. Men, det kan även användas som skrivbord, att lägga nycklar och post på i hallen eller för att stapla tidningar bakom soffan.

HEMNES Toalettbord med spegel, vit, 100×50 cm – IKEA

HEMNES Toalettbord med spegel, vit, 100×50 cm. Var du än ställer det kan du vara säker på att de mjuka formerna drar blickarna till sig.

Sminkbord & stolar – IKEA

Sminkbord & stolar – IKEA

Sminkbord & stolar

Inte bara för makeup – IKEA

Sminkbord eller skrivbord? Du behöver inte bestämma dig – det finns tillräckligt med utrymme för smink, pennor och en bärbar dator. De mjuka formerna skapar en romantisk silhuett som blir blickfånget i vilket rum som helst.

Ett smidigt toalettbord som inte snålar på förvaringen – IKEA

Det här bordet gör sitt trick när du har ont om utrymme i sovrummet. BRIMNES toalettbord är ett elegant och multifunktionellt tillskott i ditt sovrum, oavsett om det ska användas som klassiskt toalettbord, skrivbord, förvaringslösning eller arbetsyta. Den här tidlösa pjäsen har två rymliga lådor för smink och andra accessoarer, medan det finns ett uppfällbart lock bredvid lådan med inbyggd spegel och flera andra praktiska fack – perfekt när du behöver separera och organisera dina tillhörigheter ytterligare. Den tidlösa designen på BRIMNES toalettbord passar enkelt ihop med dina andra sovrumsmöbler.

IKEA BRIMNES Sminkbord i vitt, 70 x 42 cm – Amazon.se

Amazon.se

Inspirerande bilder på sminkbord ikea – Pinterest

Inspirerande bilder på sminkbord ikea | Sminkbord ikea, Ikea, Interiörer

2016-jan-02 – Här hittar du 36 bilder på ‘sminkbord ikea’ uppladdade från vanliga svenska hem.

Ikea Alex skrivbord/sminkbord | Plick Second Hand

Säljer mitt Ikea Alex skrivbord/sminkbord. Inte andvänd så mycket utan mest stått för prydnad därför i bra skick men några små ”skador”. Om du vill ha bilder eller har några frågor skriv privat. Om fler är intresserade blir det bud💕.

Keywords: sminkbord ikea, ikea sminkbord, ikea toalettbord, sminkbord ikea inspo, sminkbord inspiration ikea, sminkbord med spegel ikea, sminkbord sminkspegel ikea, sminkbord med lampor ikea, toalettbord ikea