Knivblock ikea

IKEA 365+ Knivställ, 13×24 cm

IKEA 365+ Knivställ – IKEA

Knivblocket IKEA 365+ löser problemet och ger lite extra funktionalitet. Att skära kött och grönsaker ska gå smidigt, och då måste alla dina vassa redskap vara …

IKEA 365+ Knivställ. Flexibel förvaring av knivar, eftersom knivstället inte har skåror utan är fyllt av tätt placerade plaststrån som gör att du kan ställa ner knivarna var som helst.

Ett elegant knivblock som frigör bänkutrymme – IKEA

Gå med i IKEA Family. Ge dina idéer nytt liv med erbjudanden, inspiration och massor av aktiviteter i våra varuhus – helt …

Är du trött på ditt klumpiga knivblock som tar upp hela bänkskivan? Knivblocket IKEA 365+ löser problemet och ger lite extra funktionalitet. Att skära kött och grönsaker ska gå smidigt, och då måste alla dina vassa redskap vara tillgängliga och redo att användas. Med knivblockets täta plasttrådar får du ett flexibelt förvaringsalternativ som rymmer nästan alla typer av vassa redskap, från standardkniven till kökssaxen, samtidigt som du får mesta möjliga bänkutrymme. Den trendiga basen av trä gör att blocket står stadigt på bänken när du drar ut en kniv för att laga mat.

RETRÄTT Knivställ, björk – IKEA

RETRÄTT Knivställ, björk.

Knivtillbehör – Knivslipare & knivställ – IKEA

Knivtillbehör – Knivslipare & knivställ – IKEA

Med våra knivställ och knivslipare håller du skärpan i köket. Vi har allt från keramiska brynstål till elektriska knivslipsmaskiner. Köp online eller i varuhus.

UPPDATERA Knivställ, antracit, 20×50 cm – IKEA

UPPDATERA Knivställ, antracit, 20×50 cm Tappa inte skärpan! Det här knivfacket tar hand om dina knivar, så de håller sig vassa längre och är enkla att hitta när du ska hacka och skära. Enkelt och praktiskt fack i plast som är lätt att rengöra. Tar hand om dina knivar och håller dem vassa längre.

UPPDATERA Låda med knivfack, vit/antracit, 20×50 cm

UPPDATERA Låda med knivfack, vit/antracit, 20×50 cm – IKEA

UPPDATERA Låda med knivfack, vit/antracit, 20×50 cm

JÄMFÖRA Knivställ med 3 knivar, svart – IKEA

JÄMFÖRA Knivställ med 3 knivar, svart Med de här greppvänliga knivarna kan du hacka och skära utan att något fastnar på bladet eftersom de har en non-stickbeläggning. Förvara dem gärna i knivblocket, så håller de sig vassa längre.

KUNGSFORS Magnetlist, rostfritt stål – IKEA

KUNGSFORS Magnetlist, rostfritt stål. Inspirerad av proffsen, men anpassad för dig. Precis som i restaurangkök har vi fokuserat på slittåliga material och smart väggförvaring som ger svängrum åt alla kreativa hemmakockar.

Skärpa dina färdigheter i matlagningen med det här knivblocket

Inspirationsgalleri – IKEA

Keywords: knivblock ikea, knivhållare ikea