Ikea wifi högtalare

Wi-fi högtalare som fyller ditt hem med musik – IKEA

Wi-fi högtalare som fyller ditt hem med musik – IKEA

De är lätta att använda och har ett rikt och kraftfullt ljud som kan regleras trådlöst. Flera av våra Bluetooth högtalare är trådlösa och portabla vilket gör …

Vill du fylla ditt hem med musik? Slå på vår Symfonisk serie med ett stort utbud av bokhylle- och lamphögtalare. Resultatet av ett samarbete mellan IKEA och Sonos är dessa WiFi högtalare som är som musikaliska möbler, en njutning för ögon samt dina öron. Tänk dig, ditt hem fylls med musik.

Högtalare – IKEA

Högtalare – IKEA

Vill du ha diskreta trådlösa högtalare som ger ett fylligt och kraftfullt ljud? Kolla in våra Bluetooth-högtalare för att hitta en modern och ren look som matchar din inredning. Anslut den till en Bluetooth-enhet och fyll dina dagar – och ditt hem – med musik du älskar.

SYMFONISK Tavelram med wifi-högtalare, svart/smart – IKEA

SYMFONISK Tavelram med wifi-högtalare, svart/smart Wifi-högtalare och tavelram i ett gör att ljudet smälter in i hemmet. Välj mellan olika utbytbara fronter, häng din SYMFONISK på väggen eller ställ den på golvet. Lyssna sedan på det fantastiska ljudet – ett samarbete mellan IKEA och Sonos!

SYMFONISK Wifi-bokhyllehögtalare, vit smart/gen 2 – IKEA

SYMFONISK Wifi-bokhyllehögtalare, vit smart/gen 2 Du kan placera högtalaren horisontellt eller vertikalt, eller väggmontera som en praktiskt hylla. Hjälper dig också att använda utrymmet på bästa sätt och ger ett rikt ljud som fyller upp hela rummet.

Smart ljud, nästan som att ditt hem pratar med dig – IKEA

Vad skulle ditt hem säga om ett eget soundtrack? Nu är det dags för det smarta ljudet. IKEA och Sonos har inlett ett samarbete (som kombinerar expertis inom heminredning och ljud) för att ge dig SYMFONISK bordslampa och bokhylla med wifi-högtalare. Smart ljud skapar bra stämning, på ett enkelt sätt.

SYMFONISK serie – IKEA

SYMFONISK serie – IKEA

SYMFONISK serie

SYMFONISK Högtalarlampa med Wi-Fi, glasskärm, vit – IKEA

SYMFONISK Högtalarlampa med Wi-Fi, glasskärm, vit Wifi-högtalare med 180-gradersljud och lampfot i ett gör att ljudet smälter in i ditt hem. Välj vit eller svart och skärm i glas eller textil. Lyssna sedan på ljudet – ett samarbete mellan IKEA och Sonos!

SYMFONISK Tavelram med wifi-högtalare, vit/smart – IKEA

SYMFONISK Tavelram med wifi-högtalare, vit/smart Wifi-högtalare och tavelram i ett gör att ljudet smälter in i hemmet. Välj mellan olika utbytbara fronter, häng din SYMFONISK på väggen eller ställ den på golvet. Lyssna sedan på det fantastiska ljudet – ett samarbete mellan IKEA och Sonos!

Bluetooth högtalare som fyller ditt hem med musik – IKEA

Bluetooth högtalare som fyller ditt hem med musik – IKEA

Vill du njuta av ljud i harmoni? Slå på våra högtalare med trådlös styrning, och du har kraftfullt ljud anslutet till datorn eller telefonen när du vill hemma. Smart modern design också, så de är en fröjd för ögonen lika mycket som öronen. Bra att lyssna på, fina att titta på.

SYMFONISK Wifi-bokhyllehögtalare, svart smart/gen 2

SYMFONISK Wifi-bokhyllehögtalare, svart smart/gen 2 – IKEA

SYMFONISK Wifi-bokhyllehögtalare, svart smart/gen 2 Du kan placera högtalaren horisontellt eller vertikalt, eller väggmontera som en praktiskt hylla. Hjälper dig också att använda utrymmet på bästa sätt och ger ett rikt ljud som fyller upp hela rummet.

Keywords: ikea wifi högtalare