Ikea överkast

Överkast – Sängöverkast för enkel- och dubbelsäng – IKEA

Överkast – Sängöverkast för enkel- och dubbelsäng – IKEA

Skapa en extra ombonad känsla i sovrummet med våra överkast! Vi har sängöverkast för såväl enkel- som dubbelsäng, i både bomull, polyester och akryl.

TRATTVIVA Överkast, grå, 230×250 cm – IKEA

TRATTVIVA Överkast, grå, 230×250 cm Det här lätta överkastet är jättemjukt och perfekt att ha som ett extra lager att mysa under när du behöver det – men tänk på att det kan bli lite svårare att komma ur sängen. Fleece är ett mjukt och lättskött material som du kan tvätta i maskin.

INDIRA Överkast, vit, 230×250 cm – IKEA

INDIRA Överkast, vit, 230×250 cm Det här överkastet är ett enkelt sätt att fräscha upp uttrycket i ditt sovrum och samtidigt ha en extra filt när du känner dig lite frusen – den mjuka bomullsväven håller dig varm och skön.

MJUKPLISTER Överkast, beige, 160×250 cm – IKEA

MJUKPLISTER Överkast, beige, 160×250 cm Överkastet MJUKPLISTER är gjort av en oemotståndlig polyestersammet som känns mjuk och lyxig. De beiga tonerna kan kombineras med flera av våra påslakan för att skapa en känsla av komfort och harmoni. Extra mjukt eftersom överkastet är vadderad.

INDIRA Överkast, vit, 150×250 cm – IKEA

INDIRA Överkast, vit, 150×250 cm Det här överkastet är ett enkelt sätt att fräscha upp uttrycket i ditt sovrum och samtidigt ha en extra filt när du känner dig lite frusen – den mjuka bomullsväven håller dig varm och skön. Kan användas som överkast till enkelsäng eller som extra stor filt.

KÖLAX Överkast, grågrön, 230×250 cm – IKEA

KÖLAX Överkast, grågrön, 230×250 cm Det här överkastet i grågrönt är ett enkelt sätt att fräscha upp uttrycket i ditt sovrum och samtidigt ha en extra filt när du känner dig lite frusen – den kviltade polyesterväven håller dig varm och skön. Extra mjukt eftersom överkastet är vadderad.

STENFRÖMAL Överkast, vit, 230×250 cm – IKEA

STENFRÖMAL Överkast, vit, 230×250 cm Det här överkastet är ett enkelt sätt att fräscha upp uttrycket i ditt sovrum och samtidigt ha en extra filt när du känner dig lite frusen – den mjuka bomullsväven håller dig varm och skön.

VÅRELD Överkast, vit, 150×250 cm – IKEA

VÅRELD Överkast, vit, 150×250 cm.

INDIRA Överkast, grå, 230×250 cm – IKEA

INDIRA Överkast, grå, 230×250 cm Det här överkastet är ett enkelt sätt att fräscha upp uttrycket i ditt sovrum och samtidigt ha en extra filt när du känner dig lite frusen – den mjuka bomullsväven håller dig varm och skön.

Keywords: ikea överkast, överkast ikea, ikea sängöverkast, sängöverkast ikea, överkast 280×280 ikea, veketåg ikea, lapptäcke överkast ikea, sänglöpare ikea, överkast enkelsäng ikea