Ikea micro

Mikrovågsugnar – inbyggd & kombinerad micro – IKEA

Mikrovågsugnar – inbyggd & kombinerad micro – IKEA

Med våra energieffektiva mikrovågsugnar kan du tina, värma och tillaga måltider snabbt. Kolla in vårt utbud och hitta någon som matchar ditt kök.

MATTRADITION Mikrovågsugn, rostfritt stål – IKEA

MATTRADITION Mikrovågsugn, rostfritt stål. Den här lättanvända mikrovågsugnen har alla basfunktioner du behöver och sprider värmen jämnt och snabbt. Den är designad för att matcha våra traditionella kök och passar perfekt med ugnen MATTRADITION.

MATTRADITION Mikrovågsugn, svart – IKEA

MATTRADITION Mikrovågsugn, svart. Den här lättanvända mikrovågsugnen har alla basfunktioner du behöver och sprider värmen jämnt och snabbt. Den är designad för att matcha våra traditionella kök och passar perfekt med ugnen MATTRADITION.

VÄRMD Mikrovågsugn, svart – IKEA

VÄRMD Mikrovågsugn, svart. Ett perfekt val när du behöver en pålitlig mikrovågsugn som värmer och tinar mat. Den har alla basfunktioner och är enkel att använda.

MATTRADITION Mikrovågsugn, vit – IKEA

MATTRADITION Mikrovågsugn, vit. Den här lättanvända mikrovågsugnen har alla basfunktioner du behöver och sprider värmen jämnt och snabbt. Den är designad för att matcha våra traditionella kök och passar perfekt med ugnen MATTRADITION.

MATÄLSKARE Mikrovågsugn, rostfritt stålfärg – IKEA

MATÄLSKARE Mikrovågsugn, rostfritt stålfärg. Den här lättanvända mikrovågsugnen har alla basfunktioner du behöver och sprider värmen jämnt och snabbt. Den stilrena designen passar med ugnen MATÄLSKARE, eller någon av våra andra ugnar i rostfritt stål.

ANRÄTTA Mikrovågsugn, rostfritt stål – IKEA

ANRÄTTA Mikrovågsugn, rostfritt stål. Alla mikrons fördelar, plus smart utrustning som krispfunktion som gör pajbotten perfekt knaprig och grillfunktion som är idealisk för att grilla kött eller grönsaker. Matchar ugnen ANRÄTTA.

Keywords: ikea micro, ikea mikrovågsugn, micro ikea, microugn ikea, mikrovågsugn ikea, mikro ikea, ikea mikro, inbyggd micro ikea, ikea inbyggd micro, ikea kombinerad micro fläkt, micro med inbyggd fläkt ikea