Ikea lindbyn

LINDBYN Spegel, svart, 60×120 cm – IKEA

LINDBYN Spegel, svart, 60×120 cm. Försedd med säkerhetsfilm – minskar risken för skador om glaset splittras.

LINDBYN Spegel, svart, 80 cm – IKEA

LINDBYN Spegel, svart, 80 cm Genom att inreda med speglar skapar du ett djup i rummet och ger det mer liv. Den runda spegeln LINDBYN ger ett mjukt intryck och den svarta ramen och nätta designen känns elegant. Passar överallt i hemmet och är även testade och godkända för badrum.

LINDBYN Spegel, svart, 40×130 cm – IKEA

LINDBYN Spegel, svart, 40×130 cm. Kan hängas horisontellt eller vertikalt.

LINDBYN Spegel, svart, 110 cm – IKEA

LINDBYN Spegel, svart, 110 cm. Passar överallt i hemmet och är även testade och godkända för badrum.

LINDBYN Spegel, svart, 60×60 cm – IKEA

LINDBYN Spegel, svart, 60×60 cm. Passar överallt i hemmet och är även testade och godkända för badrum.

LINDBYN Spegel, vit, 60×120 cm – IKEA

LINDBYN Spegel, vit, 60×120 cm Genom att inreda med speglar skapar du ett djup i rummet och ger det mer liv. Spegeln LINDBYN med rundade hörn ger ett mjukt intryck och den vita ramen och nätta designen känns elegant. Passar överallt i hemmet och är även testade och godkända för badrum.

LINDBYN Spegel, vit, 80 cm – IKEA

LINDBYN Spegel, vit, 80 cm Genom att inreda med speglar skapar du ett djup i rummet och ger det mer liv. Den runda spegeln LINDBYN ger ett mjukt intryck och den vita ramen och nätta designen känns elegant. Passar överallt i hemmet och är även testade och godkända för badrum.

LINDBYN Spegel, vit, 40×130 cm – IKEA

LINDBYN Spegel, vit, 40×130 cm Genom att inreda med speglar skapar du ett djup i rummet och ger det mer liv. Spegeln LINDBYN med rundade hörn ger ett mjukt intryck och den vita ramen och nätta designen känns elegant. Passar överallt i hemmet och är även testade och godkända för badrum.

LINDBYN Spegel, guldfärgad, 60×120 cm – IKEA

LINDBYN Spegel, guldfärgad, 60×120 cm Genom att inreda med speglar skapar du ett djup i rummet och ger det mer liv. Spegeln LINDBYN med rundade hörn ger ett mjukt intryck och den guldfärgade ramen och nätta designen känns elegant. Passar överallt i hemmet och är även testade och godkända för badrum.

Keywords: ikea lindbyn, oval spegel ikea, lindbyn ikea