Ikea glas

Glas, karaffer, bringare och flaskor – IKEA

Glas, karaffer, bringare och flaskor – IKEA

Upptäck vårt stora utbud av glas för att hitta några som matchar din smak och stil. Vi har flaskor, vinglas, karaffer, vattenglas och tillbringare i en …

Upptäck vårt stora utbud av glas för att hitta några som matchar din smak och stil. Vi har flaskor, vinglas, karaffer, vattenglas och tillbringare i en mängd olika stilar som kan passa ditt kök och din matplats. Vilka typer av glasprodukter behöver du för att fullända ditt kök?

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 6 cm

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 6 cm – IKEA

Fler varianterIKEA 365+. Glas, 18 cl, vit. IKEA 365+ Glas, klarglas, 30 cl. IKEA 365+ Glas, klarglas, 45 cl. IKEA 365+ Glas, klarglas, 20 cl.

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 6 cm. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av härdat glas som passar både kalla och varma drycker.

IKEA 365+ Glas, klarglas, Rymd: 30 cl

IKEA 365+ Glas, klarglas, Rymd: 30 cl – IKEA

IKEA 365+ Glas, klarglas, Rymd: 30 cl. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av härdat glas som passar både kalla och varma drycker.

IKEA 365+ glas

IKEA 365+ glas – IKEA

IKEA 365+ glas

VARMBLIXT Glas, klarglas, 35 cl – IKEA

VARMBLIXT Glas, klarglas, 35 cl Enkelt, men elegant highballglas som passar perfekt till läskande drinkar och färgglada cocktails. Passar perfekt till övriga drinkföremål och glas i kollektionen VARMBLIXT. Glasets höga och raka form gör det perfekt till kalla drycker med mycket is.

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 13.5 cm

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 13.5 cm – IKEA

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 13.5 cm. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av härdat glas som passar både kalla och varma drycker.

STORSINT Glas, klarglas – IKEA

STORSINT Glas, klarglas. Komplett glasserie designad för att det du dricker ska smaka ännu bättre, bland annat genom kupans form som får dofter och smaker att utvecklas. Kristallglas med fin lyster och klang när du skålar.

Keywords: ikea glas, glas ikea, glass ikea, hårdplast glas ikea, ikea glas på fot, ikea glass, grappaglas ikea